Lelystad Airport

Op maandag 2 maart as starten wij onze schoonmaakwerkzaamheden bij een nieuwe klant op Lelystad Airport. Zowel de omgeving (het vliegveld) als de klant, QAPS Group zijn voor ons nieuw. Wij zien beide als een verrijking van onze dienstverlening.

QAPS Group is onderdeel van STTS Group en specialist op het gebied van het klant en merk herkenbaar maken van vliegtuigen. Het bedrijf is ontstaan uit het faillissement van Fokker en al jaren een betrouwbare partner voor veel luchtvaartmaatschappijen wereldwijd om hun vloot te voorzien van de juiste kleuren en logo’s.

Blinck  is blij om de samenwerking aan te gaan met een dergelijk vertrouwd en degelijk bedrijf en zal er alles aan doen om ook onze vertrouwde en degelijke service aan Qaps te laten zien.

Ook op 2 maart staat het opstartteam van Blinck klaar aan de Dantzigerkade in Amsterdam om daar te gaan starten met de dagelijkse schoonmaak van het kantoor van Hollandse Hoogte. Uit de opstart van Hollandse Hoogte blijkt maar weer hoe belangrijk ‘van mond tot mond’ reclame is. Een andere klant van Blinck deelt samen met Hollandse Hoogte de voordeur van hun kantoorpand en heeft ons aanbevolen als goed en betrouwbaar bedrijf.

Hollandse Hoogte

Hollandse Hoogte is een full-service fotobureau dat zowel Nederlandse topfotografen als prestigieuze internationale agentschappen vertegenwoordigt. Via de website heeft de klant toegang tot vele miljoenen beelden uit binnen- en buitenland. Dagelijks putten tientallen kranten, opiniebladen, actualiteitenprogramma’s en apps uit de immense beeldbank van Hollandse Hoogte.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de schoonmaak bij Hollandse Hoogte zo goed mogelijk te verzorgen en dat waar te maken wat er over Blinck gezegd wordt.

Met als eindresultaat; dat kantoor is een foto waard!