Yogaschool Delight Yoga

Op 1 augustus 2014 is schoonmaakbedrijf Blinck gestart bij yogaschool Delight Yoga aan de Weteringschans in Amsterdam. Dit is echter maar 1 vestiging van de 3 die Delight Yoga in totaal heeft.

Op basis van de prettige samenwerking en de goede kwaliteit van de afgelopen 9 maanden heeft Delight Yoga besloten om ook de 2 andere vestigingen door Blinck te laten schoonmaken. Op 1 mei 2015 aanstaande starten wij met de schoonmaak van de andere vestigingen aan de De Clerqstraat en de Nieuwe Achtergracht in Amsterdam.

Echte yoga. Voor iedereen. Op elk niveau. Delight Yoga is een yoga school – in het hart van Amsterdam – waar je zelf de balans tussen inspanning en ontspanning bepaalt.

Op deze manier laten wij zien dat partnership en kwaliteit uitbetaald en dat dit niet op een betere manier bewezen kan worden dan door het vertrouwen van de klant en de uitbreiding van het contract. Blinck wil Delight Yoga hier hartelijk voor bedanken en gaat uit van dezelfde prettige samenwerking als in de afgelopen periode.