Het nieuws van de laatste periode

Schoonmaakbedrijf Blinck heeft niet stilgestaan de afgelopen tijd. Bestaande projecten zijn uitgebreid, extra opdrachten zijn uitgevoerd, we hebben er nieuwe collega’s bijgekregen (o.a. een uitbreiding in ons officeteam met een administratief medewerkster en een nieuwe collega op de afdeling HR), opdrachtgevers zijn verhuisd en we zijn gestart bij enkele nieuwe klanten.

Foto medewerker Blinck

Reden om stil te staan bij enkele uitbreidingen;

  • Calltraders – bij dit telemarketingbureau in Rotterdam, gespecialiseerd in ICT-werkzaamheden, is Blinck gestart met de wekelijkse schoonmaak van hun kantoor
  • IP2 Entertainment – het Hirschgebouw aan het Leidsplein in Amsterdam is bekend terrein voor Blinck. Enkele bewoners en de beheerder van dit pand maken al enige tijd gebruik van onze diensten en toen mediabedrijf IP2 Entertainment ook hun kantoor ging vestigen in dit gebouw was de keus voor het schoonmaakbedrijf snel gemaakt. 15 Uur per week zal Blinck de schoonmaak en de glasbewassing voor hun verzorgen.
  • Buyflex – via mond-tot-mond reclame kwam Blinck in contact met Buyflex, adviseur en begeleider van inkoopcontracten. Dit bedrijf is verhuisd naar de Amalialaan in Baarn waar wij al voor enkele opdrachtgevers de schoonmaak verzorgen. Hierdoor was de kans een offerte aan te bieden en de opdracht van Buyflex om tweemaal per week door Blinck de schoonmaak te laten uitvoeren
  • Verwey vastgoed – al een bestaande klant op de eerdergenoemde Amalialaan in Baarn. Deze klant is zeer tevreden en er is ruimte voor meer waardoor Blinck het contract met hun op deze locatie kan uitbreiden
  • ServiceNow – dit groeiende bedrijf, gevestigd in gebouw Hoekenrode in Amsterdam Zuidoost, is al langere tijd klant van Blinck. En als een opdrachtgever tevreden is en uitbreid dan groeit Blinck mee. Hierdoor is het contract tussen ServiceNow en Blinck uitgebreid met de dagelijkse schoonmaak van een gehele afdeling.
  • DNV – op het businesspark in Arnhem is DNV een van de huurders en klant van schoonmaakbedrijf Blinck. Met de toevoeging van een huurder op deze locatie, netbeheerder Enexis, heeft Blinck er een klant op dit park bijgekregen. Blinck zal voor hun de dagelijkse schoonmaak en glasbewassing verzorgen.
  • Ingenico epayments – het bedrijf in begeleiding van online betalingen, Ingenico (voorheen Global Collect), is al enige tijd gevestigd in Hoofddorp en tevens klant van Blinck. De explosieve groei van dit bedrijf had tot gevolgd dat een verhuizing naar een passender pand noodzakelijk was en tevens een aanpassing van de facilitaire contracten waaronder de schoonmaak. Blinck is blij dat er genoeg tevredenheid en onderling vertrouwen was en is, om het contract tussen Ingenico en Blinck te continueren op hun nieuwe locatie.

Bedankt voor het vertrouwen!

Door middel van dit nieuwsbericht willen we alle nieuwe en bestaande relaties waar een aanvulling of aanpassing heeft plaatsgevonden bedanken voor het vertrouwen dat Blinck heeft gekregen. We zullen er, samen met onze uitblinckers, wat moois van maken.